International Book Fair ;)

11:39:00 PM



bismillahirahmanirrahim..

hr ni Ahad kann ? okayy , abaikan :D korang suma da pegi ke pesta buku antrbangsa kat PWTC tu , hawt kot ! so, smlm sy da pegi. sangad best ! rugi korang xpegi. makan minum free gifts suma ada. sangad lahh byk booth , xterpusing kot suma, kaki da penat. for budakbudak primary n secondary school , baik korang pegi pesta ni , sb byk publisher buku2 join antaranya sasbadi, eastview fajar bakti suma ada laa. okay, ad kat booth tu buku latihan for primary school RM sj okayy , quite good. reference book yg ada warna segala tuu RM 1.5O SPM punyaa. so, beli laa 1 buku biology utk adk.dekat lua around RM13 kot. serius , tak tipu. Novel ? xpayahh cita , belunggok ada. ckp je nk ap ? * tp sy xborong novel pun , xminat bc novel. so tgok je lahh cik Shafiza borong Novel kt booth Karangkraf. sy n cik Sameerah borong bag 'comel' dr Karangkraf je pun =) suka gla beg nihh. roomate , cik Diana siap beli novel yg fresh baru launch je tau. penulis2 novel suma ad tp sorang pun xkenal, sb novel pun xbaca. nk pegi lg bule tak ? hr ni still kt KL lg , nk je ajak abah mama pegi lg esok. * lupakann . esok pulangg Kedah suda. hbes pusing pwtc, lunch pulak kt the Mall sebelah tu aka depan Seri Pacific Hotel, situ nsi ayam bukan rm3 or 4 tapi RM 6 n 7 gak laa. sikit pulak. tp sedih xsempat nk pegi jalan TAR , penat sngad==

sekiannn

p/s ; sesapa yg nk pegi tu sy syorkan anda naik KTM (komuter) even kena besesak dlm tu rather than naik keta , jln jem lahh.




borongg ;)





ohh yeah , i got jealous with my roomate Cik Murni sb dia pegi booth GALERI ILMU , sy nk pegi jugak tp xjumpa punn, huhu






You Might Also Like

15 people comment this entry ^_^

  1. hai...salam kenal ^__^
    nice blog, suka baca entry dlm nih...

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Hye amal (=
    xnak blanja akak ke? akak duk jauh r nak p bookfair tu T.T

    (=

    ReplyDelete
  3. cik izan ;salam pekenalan jugak =)
    thanks ye kak , jemput laa selalu.

    kak izzati ; hye akak ! sini lahh akak blek , stil ad time lagi smpai 1hb mei. ngee ;D

    ReplyDelete
  4. adehh~ cuti bulan 7. hbs exam bulan 6. mana sempat dik oi hehehe (=

    ReplyDelete
  5. alahh , xsempat laa ea. kita tgu next year pulak ea ;)

    ReplyDelete
  6. ala.. baru ingat nk g naik kete sbtu ni... huhuhu

    ReplyDelete
  7. hehe , hr tu amal pun pegi hr Sabtu , ramai sangad org, byk bas budak2 sekolah buad lawatan. mybe sb hari tu ad perasmian oleh Dr mahathir kot.

    ReplyDelete
  8. adei..
    da amal xnak borong,kite la borong..
    muahahaha..

    ReplyDelete
  9. HAHA , da hbes ke Cik shafiza khatam novel nye ?

    ReplyDelete
  10. teringin sangat nak p.. tp jauh... tahun ni x berkesmpatan nak borong sakan buku2 la.. T_T..

    ReplyDelete
  11. nek ktm memang sangat mencabar -.- haha

    ReplyDelete
  12. nur ain ; tak pee, next year ad lagi =)

    dhiya ; HAHA , sangad mencabar tmbh2 weekend, dh macam beperang dalam KTM. kesabaran di sini amat diperlukan , hehe

    ReplyDelete
  13. hi amal ^^
    thanks dropping by my blog
    anyway, i keje dekat pwtc kot masa bookfair ritu
    ada jek galeri ilmu. dia dekat ngn telaga biru :)
    tape2, next year pegi lagi ehh :)

    ReplyDelete
  14. wahh , bes lahh .
    alahh , ye ke. mcmmana bule tak perasan , huhu.
    telaga biru yangg dekat kaki novel tu ke ? tak enngad pulak :)

    hehe , tu lahh next year nk kena pegi lg ni =)

    ReplyDelete
  15. nana ada pergi tahun lepas:)

    borong novel..hee...siap mntak autograf penulis novel lagi..^-^

    http://nanakimie.blogspot.com/2012/02/wordless-wednesdaycinta-yang-kurasa.html

    ReplyDelete