Alhamdulilah

3:35:00 PM



Bismillahirrahmanirrahim


Alhamdulilah , result yang ditunggu akhirnya keluar juga pada 28thJune2011. pagi pagi tu suma macam kecoh jugak lahh

see !

pepagi buta 28hb tu laa ad org post ni kat wall tamhidi.



after a few minutes later , jeng jenggggggg. result da keluar hokay.



okayy , so cepat cepat lahh g bukak web USIM , n click dekat ewadi . masukkan login ID segala bagai , tuppppp , my result. Alhamdulilah , everything is quite okay n my target lepas even tak laa suma yg sy target tu dapat kann . mungkin ad jugak terkilan dkt 1 subjek ni tapi mybe salah sendiri kann , sy rasa mcm salah pilih soalan kot time exam hari tuu.



ALHAMDULILAH , SYUKUR ATAS NIKMAT YANG DIBERIKAN


* jum buad sujud syukur * secemerlang nya , sebaik mana pun , sehebad mana pun , setidakpuashatian , seburuk mana , sesikit mana pun result atau apa2 yg kita dapat n se se see apa lagi , jgn lupa untuk bersyukur atas nikmat Nya. Rezeki Allah tu banyak. Percayalah apa yang kita dapat tu adalah yg terbaik. sebab tu jugak lahh kita kena selalu doa supaya kita mendapat yg terbaik. InsyaAllah , naty lepas tu apa yg kita dapat walau sebesar atau sekecil mna pun , itu adalah yang terbaik.

You Might Also Like

3 people comment this entry ^_^

  1. cheghah ; syukron ! (:

    myna nur ; maseh sayangggg =)

    ReplyDelete