KEMBALI KE SEKOLAH !

5:00:00 PM



Bismillahirrahmanirrahim

Kaifahalukum jamii'an ? atamanna antum kat luar sana semua sihat sihat laa yer. Alhamdulilah , kita masih diberi peluang untuk hidup di muka bumi menghirup udara segar ini untuk beribadah kepada Nya.
eh eh , sila ulangg lagi title entry saya ni. ' kembali ke sekolah '. yupp , memang saya kembali ke sekolah tapi bukan untuk duduk di dalam class belajar mcm dulu dulu as a secondary school student. nope nope !senang cita kedatangan saya ke sekolah bukan sebagai pelajar SMKTJ tapi sebagai seorang pelawat. saya kembali ke sekolah untuk melawat menziarahi cikgu2 , adek2 junior , makcik pakcik guard , tukang kebun sekolah , makcik cleaner , penyelia asrama , staff2 sekolah , dan etc.
opss , paling penting tujuan utama adalah nak ambik sijil SPM n English 1119 certificate from University of Cambridge.

saya tak keseorangan , along with my best best best friend :

Amalina An Nur Anas , IPG Kampus Lembah Pantai

Siti Nadhrah Ismail , IPG Kampus Ipoh

Rafidah Rezali , Kolej UNITI , PD

InsyaAllah , mereka mereka ni bakal menjadi warga pendidik ^^

ohh yaa , kalau tak cik Jasmin Hidayu , Nur Liyana , Jalilah [ KUIN ] nak joins sekali tp ad sebab2 tertentu diorang takley nak mai.


-editted by Amalina Annur-


ni dorm cik myna nur n cik nadhrah dulu. dorm saya dulu warna kuning. lawaaaa dak ? hehe. dorm ni wana hijau , others dorm warna orange , merah hati , kuning , pink ^^


seawal jam 8.oo pagi saya da betolak dari umah , then g amek cik nadhrah dekat Shell sebelah Taman Desa Aman , then then g amek cik rafidah pulak dekat bus stop kulim. Amalina Annur pegi dengan parents dia. so , around pukul 9 lebih camtu kami da smpai sekolah tercinta , yangg gah di atas Bukit ! hehe . hiperbola ke ? tak kann . ngee;p g park keta depan hostel terus. cik myna nur pun tiba sudaa. tmpat 1st yang dituju ialah [pejabat sekolah - bilik guru - canteen - makmal sekolah - dewan As Syafie - dewan peperiksaan - Hostel - again back to bilik guru - bilik kaunseling - n the last one back to canteen. ] had a lunch there. treated by our penyelia , Bro Zaidi. maseyh manyak tau ;p bihun supp dan jus2 tu , hehe.

terima kasih bihun supp sebab telah berjaya membuatkan kawan2 saya yg 3 orang ni menangis teresak esak !
* pedasss * haha
. then , pukul 1 lebih camtu gerak balik lahh. drop myna nur , epid , narah kat Longwan Kulim tu haa. haishh , sy pun balik laa umah sorang2 :(



btw , Thanks a lot my super duper friends , ILOVEYOUU guys :)

lokasi : BILIK SYUDY dekat hostel , cun tak ? hehe :D air cond pun hada.
photographer : Siti Nadhrah
cikgu : Amalina An Nur
waris : Nur Amalina
pelajar : Rafidah

pic ni ad gaya tak macam sesi temu waris besama guru. hamek REPORT CARD , haha




Assalamualaikum

Happy reading yeah ^^
Add Image

You Might Also Like

8 COMMENTS

  1. uit cik adik ^^ update belog pkoi dua pgi..heheh! will be miss dats moments..=)
    heheh! kalu boley boh dialog lagik kt pic amek result tu...haha!
    cikgu : fida ni nakai budaknya..! =P
    ibu : anak saya baek la cikgu...
    anak : theehee ( smbil men henpon dpn ibu n cikgu ) bwk hp jak kut

    ReplyDelete
  2. haha , time update error ;D

    Bole buad komik lahh , haha.
    cikgu semangat menunjukkan result , yangg si ibu berusaha untuk tenang dan cool , si anak maseh tetap bersama henpon nyaa , msg sapa taktau. haha , spot cek lahh (^^)

    ReplyDelete
  3. terasa mcm nk jumpa ckgu je kt skola lme..

    ReplyDelete
  4. miawawa ; hehe , jum jum ! rendu sgt sekolah lama ^^

    ReplyDelete
  5. dorm bdak prmpuan boleh laa lawa kann,hehe

    ReplyDelete
  6. aizat ; dorm budak prmpuan mmg 24 jam lawaaa ! dorm budak laki taktau laa , HAHA

    ReplyDelete
  7. aiii.. cik myna... nice ur blog n entry terbaru nie....^_^... syukran kathir yea... moga tersemat kenangan nie dalm ingatn selamanya

    ReplyDelete
  8. hyeee cik narah sayangggg !
    maseh masehh , afwan kathir lahh , teheee ^^
    yupp2 , do tresure our memories always yeah !

    the best memorable time ever :)

    ReplyDelete