9:59:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum. Dulu tgok kalendar , ohh , 2 bulan lagi ada cuti , tapi sekarang tengok kalendar , ada lagi DUA hari jee cuti. So sekarang , dekat facebook , ramai lahh students yangg tengah menghitung dan mengira hari , tak gituu ? tengok saja dlm status masing2 , rata2 rasa cuti 4 bulan tu kejap pulak , Hehe. ya lahh , cuti kemain lama 4 bulan cmtu , duk rumah , makan sedapp dgn family , beraya sudah , alih alih nak start study dah . Mood nak start belaja tu mmg ada , tapi alahai sedih nya nak tinggal rumah. smlm pun dah sedih bila dua2 adik dah nak balik hostel. Ilove both of youu ;p

Eh , sebenarnya kann , sy tak kemas satu pun barang2 lagi . sikit pun tak. esok baru nak beroperasi sb hr ni takda mood nak packing barangg.

' Sadly , i just have two days to give my best and enjoys the two days of RAYA here '



4th Syawal ; ni lahh keja my adek n cousin time rayaa. Nengok tv je haa ==


Terima Kasih makcik pakcik , cousin2 sayang , kawan2 ma n abah ~:)



Yeay ! dah dapat gaji and duit rayaa dr manager , Mrs Grace .


seriously , tahun ni raya tak byk jalan pun , just ziarah2 sedara mara terdekat ja. rumah kwn2 tak sempat nak p.

Maaf sangad yaa , tak dapat nk p open house awak2 suma.
Pipah n Dalila ; thun depan buad open house jemput lg tau , ad rezeki insyaAllah. sorry thun ni tak dapat p .
Mufidah ; Sorry mumu tak dpt p kenduri aqiqah tu , raya keempat tu cousin bertunang. selamat bertolak ke UIA. ad rezeki naty kita jumpa tau .
Sis Yanti ; Open House and doa selamat kak yanti fly ke Ireland , hari ni tak dpt p sebab jauh laa akak , Ipoh. InsyaAllah , xd pa2 naty amal hntr akak kt KLIA eh. doakan mgu taaruf 3 hari ja ;) Hehee


InsyaAllah , lusa saya bertolak ke Kuala Lumpur. Then , esok pagi nya baru bertolak ke Nilai. Moga perjalanan berjalan lancar , InsyaAllah.
Ya ALLAH , permudahkan lahh urusan ku .

You Might Also Like

0 people comment this entry ^_^