Blog kena removed :'(

1:22:00 PM


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum. rasanya tak perlu bercerita pnjang , tgk sj prt screen di atas , sudah jelas membuktikan yg belog sy sudah diremoved oleh blogger. Huahuahauu
smlam kemain smgt nak bukak belog tetiba kuar ni tapi Alhamdulillah setelah mendapat alternatif penyelesaian masalah , akhirnya dapat diselamatkan. Terima Kaseh kepada belog Sunah Sakura
# Lately , mmg byk blog dah kena removed kannn .

You Might Also Like

6 people comment this entry ^_^

  1. Salam..btl tu..lately ni byk btl kes blog kena remove..br td saya cuba msk blg wanieyra pun xblh...dah diremove, tak tau by tuan sendiri atau terjadi kes mcm ni...takut kan

    ReplyDelete
  2. Sue@Nenie : Hmm, tu lahh hr tu sy tgok blogger lain yg kenaa , last2 semalam sy pulak yg kenaa , Alhamdulillah nasib baik dh okee :)

    Hati2 laa yer XD

    ReplyDelete
  3. knp blog2 ni kne removed?ektualy,ape mksud die?blogger remover blogger lain ke?

    ReplyDelete
  4. Salam amal....
    Emmmm...pancake...fav menu anak cik cek...yummyyy...yq singgah blog cik ya...:)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...da ok pun..hee... :)

    ReplyDelete
  6. Nana : cemni , mksudnya blogger.com yg remove blog kitaa. bukan blogger2 lain yg remove blogger.

    Cik cek : heee , akak mesti slh tmpt cmmnt ni , ee, pancake kannnn :) budak2 mmg suka .

    Kak Sunah : Alhamdulillah :)

    ReplyDelete