Art trade doodle 3 warna

4:33:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamulaikum. Happy sunday people. Today is weekend so no wonder i'm lazy to do anythings. semalam seharian menghabiskan masa bersama kawankawan seperjuangan di Jalan TAR, SOGO n etc  :) * flips beg baru *

[CLICK GAMBAR DI ATAS UTK JOIN]

Nampak tak doodle comel kt ats ni , tenampak kt belog MerahItuJambu join art trade with Azzah so mcm nak join laa kann even sebelum ni tak penah langsung buad doodle. godek2 belog, jumpaa pun tutorial buad doodle guna paint , yeayy! Thankyouu kpd tuto MrDoctor.

Presenting to you my lovey dovey doodle to sister Azzah 


1st trial okayy !:') *eksaited to the max*  tapi ni art trade bebiasa je bukan art trade 3 warna :'D








You Might Also Like

5 people comment this entry ^_^

  1. jom lah kita buat art trade pulak. hehe.^^

    ReplyDelete
  2. thanx dear...tunngu azzah blas ye..btw,1st trial pun ok apa..dulu sy pun buat camni gak..:D

    ReplyDelete
  3. Raihan : jomm jomm tukar2 :')

    Azzah : Hehe , sesamaa. okayy :'D

    ReplyDelete
  4. dah siap..^^

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/art-trade-with-amal.html

    ReplyDelete
  5. amal,dah siap..

    http://sayurlemak.blogspot.com/2012/07/art-trade-dengan-amal.html

    ReplyDelete