KFC dan KAD SISWA 1M

2:53:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamulaikum. Alhamdulillah , another productive day today selain duduk rumah  kemas rumah. Hee. aaaa semester break dah nak habiss :'(

'Kak long jomm esok breakfast kat KFC' - Adik

so since harini nak post parcel customer, bawak laa sekali adik ai pegi KFC.

Photo: Yeayyyy postage day wil be tomorrow :) will update tracking number soon! Thankyouuu ♡

LIKE tau SSAF's Design ! Hee. Nanti sapa dah like , comment kat bawah okay (y)



sebelum drive Bismillah and mintak Allah permudahkan urusan. ye laa balik dua bulan sekali cemtuu so tak selalu drive. Alhamdulillah , Allah permudahkan urusan hari ni , masuk2 pejabat pos dalam hati 'ramainyaa orang' , rasa macam nak keluar balik tp layan je laa malas pulak nanti nak pusing 2 3 kali mai sini. lepastuu siap jumpa kawann dekat tempat keja dulu , Chik. sembang joyah tak ingat orang kat situu haha.

Nak dijadikan cerita, lepastuu pikir macam lambat lagi ja, keluar laa pejabat pos pegi dkt adik yg tunggu dlm kereta cakap kat diaa suruh tutup enjin, bahaya okay lama lama dalam kereta tak tutup enjin. so on the way kembali * parking jauh * ke pejabat pos kawan yang jumpa tadi otw nak masuk kereta dia pun panggil ' ehh lambat lagi ka? ' 'aah lambat lagi' , jawab. so taraaa dia bagi numb diaa.

yeayyy memang lari macam explorace ke PP sebab takut tak sempat so masuk2 memang numb 3080 kaunter 3, lari2 tak sempat 3081 dah ambik alih , tanpa segan silu pegi balik dekat kaunter 3, 'akak saya yang 3080'. akak tu senyum je then dia panggil balik. Alhamdulillah, settle satu benda.







Then , pegi KFC. nampak tak resit tu sampai 3. Haha. sebabnya kann kad diskaun siswa ni bole guna untuk RM20 ke bawah je kann. so memang ai beli asing asing punya laa nak enjoy 5% discount kad siswa. lagipun time tu memang takda orang, akak tu layann jaa. memang jimat berbaloi k guna kad siswa ni. 




kemwo dalam kereta itu perkara  biasa.



You Might Also Like

3 COMMENTS

  1. kiera da klik Fanpage awak ... :)
    Wahh, bestnyaa dapat discount .. *jeles :P

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/02/2014

    Tadi beli snack plate kat KFC UM cashier dia tak mau terima kad S1M ni. Mcm tak laku je kad tu. Penipu lah KFC ni!

    ReplyDelete
  3. Anonymous : ohh yekee , i gunaa okayy je. even kt KFC kt Nilai bolee jee , Kedahh punn :)) mmg 5% bole guna utk KFC

    ReplyDelete