REVIEW - Miss Hana Gel Eyeliner (Stardust)

6:06:00 PM

Assalamualaikum and Hi!


if you are an eyeliner's fans pleasee stay w me until the last post bcs i have a good news for youuu, yaa!
if talk abt eyeliner i was not good at it and did not know much about it. its quite long time im not using any eyeliner, as i remember my last im using eyeliner where im in early of foundation studies. duluu mmg mainn beli mainn pakai entah apa jenama entah haha, lepas tuu bila dah pakai nak ambik wudhu' habis mata macam hantu sebab it is not waterproof. but here today will share for you an eyeliner yang waterproof lepas tuuu stardust glitter gituu. memadangkan sekarang baju tudung semua nak glitter kann, so ms hana eyeliner punn ada yg glitter tauuuu.

Let me introduce ;



i got two Miss Hana Gel Eyeliner (stardust) which are galaxy black and brown. i really love the brown one. never get a chance to try brown eyeliner before. i just remembered my highschool friend wearing brown eyeliner sb nanti kt sekolah takda laaa or perasan yg dia pkai eyeliner so takkan kena panggil dengan pengawas hahaaaa.



macam ni lahh bilaa orang tak creative melukis, nk lukis bungaa tapi lain pulak rupanyaaa.


dengan air punn tak hilanggg. kalau eyeliner yang biasa which is non waterproof gosok sikit je takpunnn kena air, habisss kotor.



im using make up cleanser but also tak hilangg, sb this one cleanser for make up non waterproof which i got free from Biore. 



sapu dengan tisuu punn tak hilangg jugak.


 



its waterproof so mmg susah nak tanggal, nasihat sayaa for those yang pakai then time nak ambil wudhu' make sure ada make up removal for waterproof make up punya and hilangkan sebaiknyaa takpunn senang pakai eyeliner waterproof ni waktu tak boleh solat.



A GOOD NEWS

HOW TO GET 20% OFF FOR MISS HANA GEL EYELINER ?

[SIMPLY KEY IN " MHES 20" DURING PURCHASEMENT]

*THIS CODE ONLY VALID UNTIL 31/08/2014*


so mana nak beli : www.nattacosme.com





You Might Also Like

0 COMMENTS