REVIEW : Vee Spray Harum Malam

7:06:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and Hi!

hari ni punya entry nak share satu produk yang mungkin ramai taktahu lagi , Vee Spray Harum Malam. kalau cakap harum malam i bet many of you have been heard abt this before. infact dulu pun i was once sharing in here .Harum malam memang dah famous sangat kann. Harum Malam ni adalah produk dibawah legacy secret trading. 

sebelum nak kenalkann korang dengan produk Vee Spray ni, marilah ni kita tengok ciri ciri untuk mengenal pasti label asli legacy secret trading since sekarang banyak kecoh yang harum malam ni tak boleh pakai ada racun and sort of that. okay harum malam yang ada racun semua tuu adalah harum malam yang tiruan yaa adik adik makcik makcik kakak kakak. Harum Malam yang aslinya mendapat pengiktirafan daripada KKM tauu.



1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah

2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari

3. Pengesahan Melalui QR Wechat
Imbas kod produk dan info akan diberikan




pastikan beli yang original tauu! nak selamat lagi beli terus from company ni dekat web diorang, memang confirm original!

so ni adalah salah satu produk under diorang which is : Vee Spray Harum Malam




APA ITU VEE SPRAY HARUM MALAM ?

Vee Spray adalah satu produk untuk membantu melindungi keintiman wanita dari bau yg kurang menyenangkan dan membantu mengimbangi PH yg seimbang di bahagian tersebut.


SIAPA YANG BOLEH GUNA ?

*WANITA SAHAJAAAA*

#Sesuai untuk ibu ibu selepas bersalin
#Perempuan yang belum bernikah pun bole



KANDUNGAN :

* Air suling 
* Glycerina 
* Ekstrak manjakani 
* Ekstrak sireh 
* Ekstrak Pueraria Mirifica 
* Aloe Vera


KEBAIKAN :

 *  Membersihkan organ kewanitaan
   * Mengurangkan Aroma Kurang Enak
*  Mengurangkan keputihan 
   *  Mengurangkan lendir berlebihan.

  


NAK BELI DEKAT MANA YER ? 


Wechat ID : harummalam








**disclaimer : This is a sponsored post. The product here was sent to me for the purpose of product review and this is my own/personal description and some of the information are taken from the their website**



You Might Also Like

0 COMMENTS