BOUTIQUE OPENING : RUANG88 BY ROC'KINGIRLS, SG PETANI.

2:37:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and Hi!

Entry ni khas untuk sapa sapa yang duk area utara, tak kira lahh perak kedah penang or perlis weekend ni sapa yang free jom laaaaaaah datanggg opening untuk butik RUANG88 BY ROC'KINGIRLS dekat sungai petani.

Kalau kt Shah Alam dah banyak sangat butik yang berkonsepkan vendor mmg tak terkira, tapi kalau kt Sungai Petani jarangg sangat, so this one is actually the first butik yang buat style vendor vendor ni, bestkannn!

Pakaian dari top to toe , Hiasan Deco (Terrariums Cactus), Hand Bag and Totebag, Makanan, Minuman, Alat Make up mahupun mandian semuaaa ada aihh, dah macam supermarket. Lepastuuu yangg palinggg best ada tempat lepak nak makan minum ' alfresco dining 'Le Park ', dh laa super comel.

Sebab yang paling utama nak p sangat sangat sebab makanan and minuman diaa Ya Allah semua favourite ; Pavlova, Cheese Cake, Pepero, segala jenis cookies, Mars Bar, Susu Lembu yg dulu zaman sekolah wajibb beli, Air Pop Soda, Poco Popcorn, Cola Kedah and many moreeeee.

kesimpulannya, walaupun duk kedaaah tak payah nak jejauh mai kl mahupun beli onlinee, semua dah ada kat butik ni.

okayyy, balik Kedah Januari thun depann wajibb nak datanggg!

Kak Nani, good luck esok opening boutique, May Allah bless your business and ease everything inshaAllah :)

Lastly semua dijemput beramai ramai ke Hari Terbuka butik RUANG88 BY ROC'KINGIRLS yang terletak di sungai petani , kedah pada hari Sabtu ni k!



When :
1 November 2014, Sabtu dari jam 11.00 pagi – 7.00 malam.
Venue :
Butik Vendor Ruang88 by Rockin’Girls
Lot88, Perdana Heights 2/2,
11-1 (Tingkat 1 atas showroom Ford), Sungai Petani, Kedah.
Instagram: @ruang88byrockingirls
Activity :
Shopping . Hijab tutorial . Meet and Greet with Ameera Zaini dan Diana Amir.


Datanglahh beramai ramai k!

You Might Also Like

2 COMMENTS

  1. wah menarik tapi tak duduk utara...ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. haaa ... nie best nie .. nanti balik kedah nak p .. walaupun alor staq --> sp jauh ..

    ReplyDelete