FREE SKIN ANALYSIS

5:10:00 PM

Assalamualaikum and Hi everyone!

Finally manage to update my blog since very long post. bila Tammy cakap "tengok-tengok you tak active blogging lagi ni." Terus sign in blog terus. Hehe.

Pernah dengar skin analysis ? Basically skin analysis untuk korang yang nak tahu/kenal jenis kulit masing-masing whether it dry skin, oily skin, combination of both or sensitive skin. Normally kalau nak buat skin analysis ni agak mahal and korang boleh buat dekat spa-spa contoh MBH Medispa (yang ni rasanya banyak cawangan dekat seluruh negeri)

TAPIIIIII kalau korang taknak habiskan duit mahal-mahal untuk bayar buat skin analysis ni korang boleh pergi SKIN ANALYSIAS under @cosmoderm (search thru instagram). Yes, its FREE! 

Since muka problem haritu and pening nak pakai produk apa sebab taktahu jenis kulit terus eager nak pergi try skin analysis. And alhamdulillah got a chance to do skin analysis under COSMODERM at Farmasi Syifa Bestari & Guardian (Village Mall) Sungai Petani. First time buat skin analysis ni time dekat kl waktu tu cosmoderm buat dekat satu farmasi dekat AEON AU2 Wangsa Maju so alang-alang dah ada dekat sana time tu, bawak sekali mak adik-adik and maksu buat skin analysis hehe. Best sebab kita boleh tahu jenis kulit kita macam mana and produk apa yang sesuai dengan kita. Kakak dekat situ memang akan guide kita betul-betul. Then lepastu korang nak try produk dia pun boleh or taknak pun takpa. And siap dapat FREE GIFT sample lagi which senang sangat nak bawa pergi travel and pergi kerja. (kalau travel mesti wajib bawak yang sample ja ringan sikit beg hehe).

MACAM MANA NAK DAPATKAN FREE SKIN ANALYSIS ?

1.Follow @cosmoderm at instagram.

2. Turn on notification sebab nanti takda la miss if ada iklan skin analysis. (contoh macam gambar dekat bawah ni)




Thank you, Hope it helps!


You Might Also Like

1 COMMENTS

  1. suka pakai produk cosmoderm sebab dia lembut, bau wangi dan yang peenting produk dia takde bahan kimia berbahaya.

    ReplyDelete