Syukron. Thank You. Terima Kasih

Happy Birthday Althea! #AltheaTurns1

Assalamualaikum and Hi! =')

Rindunyaaa nak update blog, rindunyaaa nak aktif pergi event and etc tapi now masa dah sangat limited sangat sobs *flips all files*



Dont scream because it so PINKKKKK! Sayang betul lahh dekat Althea Korea ni, this is my second time receiving goodies from them, barang dah laa semua overload cute! I love PINK, I love make up thingy, I love Althea Korea. Okay kot ada sapa yang tak tau apa dia Althea Korea ni ? Althea Korea basically website yang jual product skincare from Korea, yang bestnya Authentic and original k! beli dekat ig shop lain belum pasti asli or tak kan. Parcel all the way from Korea k. *please note that Im not a kpop lover or korean movies dramas but not a hater tho but one things that  Im sure is I love Korean skincare product. Memang banyak jenis brand korea yang diorang jual macam Innisfree, Etude House, The Face Shop, Skin Food, Laneige and ect. So basically yang saya mention ni memang brand Korea yang dah famous and dah ada outlet dekat Malaysia.



Celebrating Althea 1st Anniversary! Happy 1st Birthday @altheakorea ! ❤ Thankyou so much for sending me these lovely goodies. 

Whats special during Althea's Birthday Celebration?

 i - Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit Free Goodies for first 1,500 shoppers
Full size beauty products. 

ii- Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE! 

iii- #AltheaTurns1 Instagram Contest
- Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! - Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.

So tunggu apa lagi? Place your order now k!




Love ,❤


Happy Reading Guys !♥