Syukron. Thank You. Terima Kasih

MANA NAK CARI HANDSOCK DWITONE MURAH CANTIK!

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and Hi! amboi sekrang macam macam jenis handsock ada kann, curly handsock, handsock cincin laa and  forever my favourite one is HANDSOCK DWITONE! sebabnyaaaa save sangat duit kalau beli handsock ni , dia ada 2 colour gitu, ibarat beli TWO in ONE, best kannn! saya takkan jual benda yang kalau kita pakai pun tak selesa, WAllahi material handsock ni sgt selesa, sejuk and strecthable gituuw! :)






NAK ORDER ??


INSTAGRAM : @ssaf_design 


THANKYOUUUUUUUU! *xoxo*







Happy Reading Guys !♥

REVIEW : EPHYRA SKIN BAR

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum, Hi! =')

Pernah dengar produk yang namanya EPHYRA? Sejujurnya saya sendiri baru kenal ephyra masa attend event blogger 'SEPETANG BERSAMA BLOGGER' anjuran denai hati network, time tu lahh baru kenal EPHYRA. Tapi masa tu ephyra famous dengan produk minuman untuk kecantikan dan kesihatan. Seriouslyy memang sedapppp sgt, klu tak pernah try boleh beli k, ada set trial untuk orang yang baru try try nak beli. So, now ephyra muncul dengan produk terbaru diorang which is EPHYRA SKIN BAR. Yes rasanya macam dah terlambat sebab mmg rata rata dah kenal produk yang memang tgh hot sekarang, google saja, macam macam review dari beauty blogger. So bila dapat peluang untuk try this product i was super excited, plus kulit muka memang tengah problem skrg kn, so memang eager nak try since dah baca a load of good review tentang produk ni kan. SEROUSLY EPHYRA SKIN BAR IS MY CURRENT FAVOURITE PRODUCT! Thankyou kak Miza (owner Ephyra) for this oppurtunity :)


MY REVIEW ABOUT EPHYRA SKIN BAR :

  • i love the packaging so muchhh! sebab kotak dia macam berkilat nmpak esklusif gitu and kecil comel je.
  • bila apply ephyra skin bar ni dekat muka, suka sangat bau dia yang lembut tuu. Noted that, im apply this bar only dekat muka. *sesuai digunakan untuk keseluruhan badan, maksudnya sabun ni 2 in 1 k, muka boleh pakai, badan pun boleh pakai, save duit!*
  • 1 bar ni boleh tahan dua bulan tauu, saya bahagikan (potong) kepada dua bahagian untuk kesan tahan lama yang lebih baik. so bila dh potong ada dua, 1 tu akan tahan untuk sebulan. or kalau yang nak apply for both badan dan muka pun senang bila dh potong 1 utk muka , 1 lgi untuk badan, tak nk campur yer dak? 
  • its been a month i used this soap and apa yang bole saya cakap, im very satisfied with this product SEBAB since pakai ephyra skin bar dah takda bersin ataupun selsema pagi pagi, sebab saya ni pepagi wajib akan bersin or selsema *resdung kot* and bilaa dh pakai ni mmg dah hilang semua benda tuu, again dah HILANG, bukan kurang tapi memang dah takda, kalau tak bila sapu sampah pepagi mesti bersin dan gatal hidung sebab habuk tapi sekarang dah takda. Alhamdulillah harapnyaa it will lasting forever. ada jugak baca review yang lain ada yang dapat kurangkan jerawat, tona kulit lebih sekata, hilangkan gelap bawah mata n ect tapi it will not work on my face utk hilangkan jerawat or parut , ye laa lain orang lain laa dia punya effect kan.
  • noted that, by using this bar/soap will not dry your skin.
  • diformulasikan dari 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang 

  • 8 RAMUAN YANG BEST - BEARBERRY ALPHA ARBUTIN A EXTRACT, GLUTATHIONE, RICE BRAN OIL, CARROCT EXTRACT, SEAWEED, BANANA ENZYME, GLYSERIN, KOLAGEN.






lepas guna jangan lupa basuh and simpan elok elok dalam bekas so that dia punya lifespan tahan lama.



PRODUCT INFO :


NAME OF PRODUCT : ephyra SKIN BAR

PRICE : RM 39 *exclude postage*


HOW TO BUY

+6019 3800779 / 03 41417889

FACEBOOK : oceanlife2u

INSTAGRAM : ephyraskin


HOW TO APPLY :

1. Lather soap into your face. Massage well for 2-3 mins.
2. For darker skin, apply the product to your skin for about 5 minutes while for sensitive skin, apply the soap not more than 3 minutes.
3. Rinse well and apply moisturizer to the skin.

*for faster effect, apply the soap 2-3 times a day.





Happy Reading Guys !♥