Syukron. Thank You. Terima Kasih

Koleksi Nike Bag ke Gym


Assalamualaikum and Hi! Salam 21st ramadhan, ya Allah kejap sangat kan masa :( tupp tupp dah nak raya. okayy cakap tentang raya nanti, mesti semua makan tak ingat dunia kann, so lepas raya mesti nak kena pegi gym balik untuk fitness and healthy, so today would really love to share with all of you satu beg yang best yang jenama dia memang tak perlu lagi diperkenalkan, ke ada jugak yang tak pernah dengar? Lagi best for student  yang nak balik kg raya ni, korang dah ada backpack ke belum?  ye laa nak naik bus, train or any public transport senang bila kita bawak backpack je kann, so yang beg yang I nak perkenalkan kat korang ni banyak dia punya fungsi dan kegunaan.


Tiada siapa yang boleh menafikan bahawa Nike merupakan jenama sukan yang paling terkenal di dunia dan mempunyai bilangan penggemar yang teramai. Dikenali sebagai Blue Ribbon Sports pada tahun 1964, jenama ini kemudiannya dikenali sebagai ‘Nike Inc’ pada tahun 1971. Sehingga ke hari ini, Nike merupakan pengeluar terbesar barangan sukan yang merangkumi koleksi kasut sukan, koleksi pakaian sukan, aksesori sukan dan peralatan sukan untuk lelaki dan wanita.




Ekoran kualiti yang sememangnya terjamin, barangan Nike kerap menjadi pilihan utama para atlet professional mahupun amatur. Setiap koleksi barangan sukan yang dikeluarkan oleh Nike adalah dijamin melancarkan sebarang aktiviti yang anda lakukan dan mengurangkan risiko anda mendapat kecederaan semasa menjalani aktiviti sukan. Dan ini merupakan sebab mengapa Nike bertahan di pasaran selama berpuluh-puluh tahun!

Well stop about their background, dan berbalik kepada tajuk entri iaitu koleksi Nike bag ke gym, ini merupakan berita baik untuk anda yang kaki gym dan sedang mencari-cari koleksi beg gym terbaik dan berkualiti. Jawapan ada di sini!

                      


Miliki beg nike ini untuk memuatkan keperluan gym anda dan pada masa yang sama boleh anda bawa untuk keluar bersantai bersama rakan-rakan. dah la comel, 2 in 1 lagi!

                       

Dan jika anda ingin mencari beg jenis backpack, koleksi Nike backpack juga boleh digunakan untuk ke gym kerana mempunyai ruangan yang cukup luas serta daya sokongan yang baik untuk bahagian belakang anda. cantik sangat kan this backpack, seriously in love with this design. It simple yet stylish kann!


                       


Selain itu, anda juga boleh membawa koleksi beg kasut Nike yang berkualiti serta boleh anda miliki dengan tawaran harga yang berpatutan ini untuk mengisi kasut sukan anda. Tunggu apa lagi? Just do it!



okay best ke best? go to the link that i have attached above yaaaaa :)







Happy Reading Guys !♥

DENGAN RM200 ANDA MAMPU BERAYA BERSAMA LAZADA!

Assalamualaikum. Salam 11th ramadhan people. So how was your raya preparation, I know its still early to some people to prepare about raya thingy while we are towards worship to Allah SWT but lets spend our time wisely. Bukan apa buad preparation awal awal senang, nanti in the end tak perlu nak kalut, ye daaak? Since lazada has established their 'riang ria raya 2015'  thru their website, so i would like to suggest all of you what you can buy thru lazada plus the discount up to 90% *whoaaaaaaaaa* 
Let checks it out people! :)

THREE THING THAT YOU MUST HAVE DURING YOUR 1st SYAWAL

1. ZADA Dewi Jubah Golden Brown

I love this jubah so much because brown is my favourite colour and when you add dark blue square scarft mashaAllah it was a very perfect combination at least for me :) This jubah by lazada was simple and plain making it suitable for you to perform eid prayer  and the important thing it was a loose fitting jubah and since it was very plain, it of course can be worn anytime during any event even to the class or office. Apart from that, the price after 50% discount is only RM100, a very must have jubah.




2. COMO Greek Valentine Sandals Gold

okay baju dah adaa, so now kasut pulak. Sandal ni memang nampak simple but idk i found it so stylish and extraordinary making me to order this sandal for my raya. Besides, i love the combination of both clour which are black and brown gold, plus its match to the jubah very well kann.





3. MANGO Quilted Chain Strap Handbag (Black)

okay baju dah ada, kasut dah ada, so now handbag pulak, benda paling wajib untuk perempuan sebab segala benda nak dimasukkan. And i found this mango bag is very cute. The price was cheaper than you buy online thru ig shop. If you dont believe me, you can check now through ig, They selling this bag too expensive. And yeahh it a blackest black , it match very well kann with any of your outfit. Hehe




So yeahhhh with only RM200, you already got the perfect outfit for your 1st Syawal from Lazada. *now you can rest and goyang kaki* . Apa lagi p cepat bukak website lazada



Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  danSPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :



Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 





------------------------------------------------------------------

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini :LINK CONTEST  
------------------------------------------------------------------



+ Syarat- syarat penyertaan :
  1. Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. Jika kurang dari 3, penyertaan dibatalkan.
  2. Link URL product/barang mestilah boleh di klik. 
  3. Sila letakkan link blog di ruangan komen. Kalau tak boleh komen, boleh submit url dekat email : sayaiday@gmail.com
  4. Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :) 
  5. Contest bermula hari ini iaitu 19 June hingga 30 June (12 tengahari)

Pemenang untuk hadiah Gopro 4 akan dipilih berdasarkan refferal paling banyak ke website Lazada Malaysia (guna Google Analytic Lazada) manakala hadiah duit raya secara random :)


Happy Reading Guys !♥