Weekend :'D

4:46:00 PM



بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and Hyee

Kalau dua minggu lepas turun KL bersama classmates tersayangg mencari bahan² assignment² di Perpustakaan Negara , seterusnya membeli belah di SOGO dan kalau singgah ke SOGO haruslah membuang duit di Jalan TAR pulak kann. * credit to Najwa Amira and Sameerah yang beli tak engad dunia* , Hehee :’D


Dan minggu lepas pulak menghabiskan cuti weekend di Klang yakni rumah Shahirah Ridwan bersama Sameerah. Berjalan-jalan di I-City – makan² di rumah Shafiza , yakni rumah Dato’ Sunawan , hehe. Ke Pekan Klang pulak or most well known as Mini Jakarta . Tima Kaseh yang tak terhingga kepada keluarga beliau.

Let’s pictures talking to you ;




I-City, Shah Alam.


Ke Pelabuhan Klang , Hhaha :'D


tagline: 'Ingat orang tersayangg'

Dan minggu ini , lebih memilih untuk berada di Kolej Kediaman 1. Tapi semalam dah keluar bersama kawan kegemaran di Giant , Nilai.

Okay , Byee and Assalamualaikum. Nak pegi Stadium Tertutup Nilai , ada pesta Konvo. Jum ~!

You Might Also Like

7 COMMENTS

  1. nasib baek da betul kn..kalu tak, mengamuk org kampung i..keh3

    btw, tak payah la beteng tu smpi nk ke portklang bagai kn..ke laut utk mencari rezeki sudahh. hua3

    oh yee satu lagi ! bukan CENTRAL POINT lahh tp CENTRE POINT..ngee

    #menegur kesilapan ketaipan sesama kita membawa kebahagian# =)

    ReplyDelete
  2. Hhahaaahaa , pun boleh , baiklahh shiera ridhwan :'D

    Kebahagiaan laa sangad kannn ~!^_^

    ReplyDelete
  3. okayy yg ni mmg sgt tak bahagia..

    i mmg pantang kalu org salah eja nama i. apa lagi nama abah i.

    hee >,<!

    ReplyDelete
  4. Hahaaaa , you ni kannn byk songeh laaa , sapa suruh youu letak kann nama you shiera ridhwan kt belog :'DDDD

    Haishh ~

    ReplyDelete
  5. untunglahh g berjimba.. :D

    ReplyDelete
  6. takde kena mengena pun nama yg i letak tu..

    cuma u tu yg tak reti type it.

    cuba u type it again, SHIERA R.I.D.W.A.N !
    maa fi H la kawannnnn =='

    HAA, heee

    ReplyDelete
  7. Hahaaaa , tak suka nyaa i ~!

    saja i nak tambah H tuu ;p

    SHAHIRAH RIDWAN

    saya ulangg

    SHAHIRAH RIDWAN , hahaaaa

    ReplyDelete