Yeayy ! dah dapat duit syiling baru.

10:47:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum.

Hyee ! sedang orang lain berada di rumah, kami budakbudak tahun 1 sudah kembali pulang ke kampus untuk menghadiri Arabic Language Support Programme and English Language Support Programme as well. Harus lahh kann ad progrm ni as usim sebuah universiti yang menggunakan bahasa Arab n bahasa Inggeris sbg bahasa pengantar.

Yeayyy ! tengok ni , dh dpt duit baru. *eksaited to the max*sdg nak beli breakfast pagi td dekat Smile(sebuah shop utk bebudak kmpus) , bukak2 dompet nak amek duit syiling , ohh terkejut ada duit syiling baru. Ohhmaii , mcm mn bule tak perasan entah. Ini maybe time smlm kot , beli tiket nak naik komuter tu kat KTM.

Cik hade ? Hhehee :D







by : Photographer sandaran tidak tauliah (PSTT) : Atiqah (my classmate)


Hhehe. credit to Sameerah too , uplod sini je laa awk :')



Verily after every difficulties is a relief [Al-Insyirah:5]


"Allah does not burden a soul beyond it's capacity." (al-Baqarah ; 286) , that is Allah's promise.Don't give up,Don't stop praying.





You Might Also Like

9 COMMENTS

  1. Haha ,kite tak dpt pun lg ;)

    ReplyDelete
  2. soon, InsyaAllah :')

    ReplyDelete
  3. x jumpa lg duit ni..:(

    ReplyDelete
  4. pegi KTM , Hhehee :'D

    ReplyDelete
  5. yer sy kawan amalina annur..satu batch dgn dia kat IPG....dear...cbox kamu xdpt buka..:)

    ReplyDelete
  6. wah.duit baru.bestnye!

    ReplyDelete
  7. Mumu : Hheheeeee , ringan macam duit mainan XD

    ReplyDelete
  8. duit 20 sen yg baru ni slalu wat konpius.slalu ingat duit singgit.hehe

    ReplyDelete
  9. Hhaha , tu lahh , konfius XD

    ReplyDelete