April

10:02:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

My April starts with a VERY² hectic schedule..

Early April , Mid Term Exam for both subject English.
Went to UM and KLCC.
4th April , went to Seremban Parade with shero n wani , apart from so called busy , sempat lagi kann.
5th April  , Mid Test subject Business.
7-15th April  , Mid semester break , yes seminggu but  ada class ganti untuk hri khamis n jumaat sebab ustaz tu nak pegi oversea. i skipped for Thursday class
16th April, Mid Term Exam Fiqh wal Ibadah (a.m)
                 Mid Term Exam Da'wah (p.m)

Presentation Fatwa , individual okay , plus dh laa 1st presenter , tak engad bila entah tarikh dia , yg pasti hari tuu memang busy gilaa , Tuesday , class yg mmg packed n full dari 8am-10pm. gap 1-2pm  4-5pm 7-8pm #ituperkarabiasa.

20th April, lepas habes class ustaz eman(bukan nama sebenar) , then shooting kejap kat Library USIM , lepas tuu gerak pegi  Senawang aka rumah wani sebab nak pegi amek kereta.
21st April, pagi2 buta dah gerak pegi Klang aka rumah shero, shooting kat sana. for two days. sempat lagi lepaking kt Tanjung Harapan.
24th April, Presentation for Subject GPML ( Company Law ) Thanks to all members , Miraa ,Wafaa , Munn. Alhamdulillah we already done!
25th April , went to Karangkraf , Shah Alam with my classmates. lawatan industri for subject Business. Then , we (Shiro , Sam)  went out to Giant , Nilai. mintak pakcik bus drop kan dekat bus stop dkt Nilai Square.
27th April , Alhamdulillah , siap edit video Arab. *tipuu , Mun je yg edit kiterang tidooo je* :D done submitted.
   
That's how my April went.

Hello new week, new month , mohon tak super stressed out to the max mcm last week.

Things to do :
[/ ] Video Arab
[/ ] Present Law
[x]Written Submission for Company Law
[x]Article Sir Ridhwan
[x]Article Sir Akhdiat
[x]Group Team Work ( Plagiarism)
[x]Presentation utk tuto Fiqh wal Ibadat
[x]Laporan utk subjek arab. kena pegi Perpustakaan  negara

And the list will go on and on. chill :D

I have another 5 weeks  to bear with all of these. yes , life is forever never ending task :p





You Might Also Like

3 people comment this entry ^_^

  1. Salam ziarah julung kali..
    tak sangka student Fiqh dan fatwa USIM :)
    barakallahufik

    ReplyDelete
  2. "25th April , went to Karangkraf"
    whoaa, syoknye!

    ReplyDelete