free sample LIPICE has arrived!

11:44:00 PM


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum. At last, it has been a month waiting for this , tadaaaaa ! safely arrive at my home :') Hri tu terbaca blog Mufidah , so then lepas tu terus lelaju isi form kt lipice online , isi untuk 4 orangg , utk adik2 sekali. smpai pun , Empat2 surat , setiap sorang dpt , Yihuuu! free kot :'D



Lip ice free sample je ni tau. nak yg besar , haruslah pegi beli dekat kedai.

sy adalah pengguna tegar lipice mentholatum since high school lagi :'D

apaa ? korangg nak jugak. tak tahu skrg still ad promo ke tak , apaapa punn , peliss cekidauttt dekat SINI eh !




You Might Also Like

2 COMMENTS

  1. haha..dah dpt dah???pasni leh la guna..dah la kecil n sangatlah cumil.hehe

    ReplyDelete
  2. Mumu : kannnnn , comel sesangad :') senang nak bawak g manaa2! Btw, Thanks mumu fr the information. lepas ni klu ad gift2 cenggini , announce kat blog lagi tau .

    ReplyDelete