MANA NAK CARI CURLY HANDSOCKS YANG COMEL ?

1:10:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and Hi! Hoping that you guys hv a good Wednesday and the day was fill w barakah inshaAllah ;)


Korang yang tengah cari handsocks yang curly gituuu boleee terjah cepatt dekat @shopaholic_confession.






packaging diaa punn comel ;'D Nak buad as gift dekat kawaan2 pun bolee kann ;) RM7 je sepasanggg.
Pleasee call and invite your family, friend to shop here! Plus diaa punyaa owner pun sangat baik hati. Ingat bila kita bagi hadiah dekat orang then orang tu pakai pahala dia akan turut mengalir dekat kita nak2 benda yang  untuk menutup aurat ;)





okay yang paling BEST, korang bolee dapatkan FREE curly handsock kalau korang orang yang ke 3000 like. so good luck!

All the best farah for your business!


You Might Also Like

9 people comment this entry ^_^

  1. serius comel... tp akk tak minat berli online ni... nak kene pegang2...old skool...hhee

    ReplyDelete
  2. kiutnyaaa handsock ni

    ReplyDelete
  3. msred : Hehee, old school gituu. amal punn klu beli barang onlinee ikut jgk, klu kasut susah sikit sb size sumaa kita tak bole nak agak ;)

    sis NinaAz : kann comel sgt ;D

    ReplyDelete
  4. Anonymous2/24/2014

    tolong pm no

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..nak tanya, handsock nie still available tak? =)

    ReplyDelete
  6. Farhanaaa : Wassalam wbt. aaah masih available lagi. awak click dekat link yang kita bagi tu k :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous4/25/2014

    maaf... saya tak ada intragram.. mcm mana nak beli?

    ReplyDelete
  8. anonymous : nanti awak whatsapp dia kat num ni or message pun bole 0124800834 :')

    ReplyDelete
  9. Comey . wasap sy 0194369326 . sy nk tahu postage .

    ReplyDelete