MY FIRST ARTICLE ON VIRTUALMALAYSIA.COM

10:00:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah, my first article was on VirtualMalaysia. Korang nak rasa fefeling dekat oversea ? or to be exact dekat salah satu taman dekat negara Eropah, here you go, Taman Saujana Hijau. dekat Malaysia pun ada tak perlu nak habiskan duit ke oversea. memang taman ni inspire dari negara Eropah, kt sini ada tiga Bustan : Bustan Inggeris, Bustan Eropah and Bustan Oriental. selalunya kalau pegi sini tak sah kalau tak jumpa orang yang tengah photoshoot.  kalau nak tahu tempat ni dekat mana ? Jomm baca artikel yang amal tulis ni.







MUN. WAFA. SAM



Okay thenn sapa yang dah baca article, kalau rajin boleh laa comment dekat bawah article tu macam gamba dekat bawah ni. Nanti kalau sapa ada comment dekat article tu , please tinggalkan comment anda dekat blog kita yang awak ada comment :') *jengg jenggg* hee.




Terima Kasih!

You Might Also Like

7 COMMENTS

  1. wahh amal..memang cantik tmpat ni...btw tahniah ye =)

    ReplyDelete
  2. aritu plan nak buat pre wedd kat sini..then xjd sbb xsempat lama sangat dekat pullman..tapi tmpt ni memang cantik sangat!

    ReplyDelete
  3. Macam cantik ja tempat nih.. Sis tak pernah datang ke situ lagi, rasanya dah lame tak datang putrajaya .. huhuk... Macam mana amal boleh letak artikel kat situ? Admin kat blog tu eh?

    ReplyDelete
  4. hari tu nak pergi situ, tapi tak jadi :(

    senang2, singgah2 la jenguk blog saya pulak: :)

    ReplyDelete
  5. Ohhh, yeke yunc..akak nak join kat situ akak rasa akak tak sesuai.. sebab akak ni bukan jenis suka berjalan/melancong tempat2 ... Huhuk :'(

    ReplyDelete
  6. Salam yunc.. nape dengan cbox awak? sis tak boleh nak tinggalkan chat kat situ :(

    ReplyDelete
  7. nice place. kena g jgk nih :D

    ReplyDelete