TAMAN DEKAT MALAYSIA TAPI SEBIJIK MACAM DEKAT OVERSEA?

1:15:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Haa nampak tak tajuk kat atas, nak tauu tempat tu kat mana , so jom laaaah baca article dekat bawah, the article was written by me. Enjoy reading it!

Nak mintak tolong, kalau rajn bole COMMENT or SHARE this article thru google +. really appreciate it. nanti kalau nak suruh share article korang ke apa boleh bgitauu. sharing is caring , help each other gituu :')

You Might Also Like

4 people comment this entry ^_^

  1. Amal bawak akak ke tempat ni boleh? Huhu
    Dah lame rasenye tak p PUTRAJAYA :'/
    Nanti sis share artikel ni :)

    ReplyDelete
  2. cik kiera ; Thankyouu akak sebab share :))

    jom laaaaa dekat jaa dgn tempat amal.

    ReplyDelete
  3. kenapa akak rasa macam akak pernah baca entri ni... hu hu hu...

    ReplyDelete
  4. Tak pernah sampai tp nampak macam dekat oversea!

    ReplyDelete