MANA NAK CARI HANDSOCK DWITONE MURAH CANTIK!

4:37:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and Hi! amboi sekrang macam macam jenis handsock ada kann, curly handsock, handsock cincin laa and  forever my favourite one is HANDSOCK DWITONE! sebabnyaaaa save sangat duit kalau beli handsock ni , dia ada 2 colour gitu, ibarat beli TWO in ONE, best kannn! saya takkan jual benda yang kalau kita pakai pun tak selesa, WAllahi material handsock ni sgt selesa, sejuk and strecthable gituuw! :)






NAK ORDER ??


INSTAGRAM : @ssaf_design 


THANKYOUUUUUUUU! *xoxo*






You Might Also Like

4 people comment this entry ^_^

  1. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "2 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  2. wahh macam best je. macam nak je hehehe

    ReplyDelete