ohh , interview !

3:33:00 PM










bismillahirahmanirrahimm

salam alaik ! =)

Recently , most of people talking about their interview , MEDSI n what so ever lahh. so , i was called to post this entry related to my interview too. nak jugak , haa.sy dpt temuduga Maktabb , and yeahh i was HAPPY for it , Alhamdulilah. ye lahh , thun lepass mintak jugak tp xd rezeki for interview, so i try mntk lg sekali. 1st tu dahh mintak , ofcourse lahh hrp dapat kann , tp bila result tmdga nk keluaq , tak kesah laa dapat ke tak, tak pee. bcause i still sayangkann my course skrng n my U. my roommate pun dpt , dia dpt inteview for arab and i pulak , TESL. then , mlm tu ada study group * muzakkaroh * ng kawan2 , then dpt msg dr cik muni aka my roommate , dy cakap ' i dapat inteview tuu , u ? ' so , cepat2 lahh sy nk blek blik nk check , smpai umahh check terus , n Alhamdulilah i got it , time tu pukul 12 malam dahh , tak kira , call mama jugak bg tau dapat , hehe. tgok tarikh 18hb april , ohh time tu hari First Final Exam for paper Law and Society, 9-11am. my inteview pukul 11a.m , so i just let it go lahh !setelahh fikir masak2 , sy nk focus for my FINAL EXAM n maktab tu xpe laa , so SAYA TAK PEGI LAA TEMUDUGA NI. hm , mmg la smpat je nk pegi KL tu , naik komuter ad laa sejam tp takut nt blek penat pulak an , esok pulak core subject jugak , Fiqh wal Mujtama' , ohh , tak bule tak bule , nma2 pndapat mzhabb tu xhbes hafal lagi. dlu mmg dr kecik smpai besar cita2 nk jd cekgu jaa , xmau dah hat lain , nak yangg ni jaa. btw , i'm happy because i got thisinterview even i can't attend it , laa baks ! mumkin mafi rezki , ALLAH lebih tahu yangg terbaik untuk kita =)



todayy , 1st May , kebusyann jugak hari ni. sedihh , adek2 da blek hostel msing2 , so ptg tadi tmn my mama hntr adek yg dkt MRSM Bling, my abah pulak hntrkann adek sy yg sorang lagi kt SMKTJ , my ex school. nk p suma mmg payahh laa , sorang utara , sorang selatan , HAHA. oh , keserongan laa sy di umah naty.


okayy , assalamualaikum..

You Might Also Like

17 people comment this entry ^_^

  1. amal jangan pindah !! huhu

    ReplyDelete
  2. hehe , tmuduga dia pun km tak p laa wehh. syg nk tgglkn ampa =)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    maktab guru utk skolah rendah ke or yg medsi tu?
    huhu tahniah! sy x apply pun medsi, sbb sy dah pnah prgi tmudga yg skolah rndah pnya.

    gud luck utk final exam awak. :)
    skrg dah degree eh?

    ReplyDelete
  4. hehe , tak lahh, sy dapat tmuduga utk KPLSPM , mktb skolah rendah punya. tak pegi pun sb time tu Final exam lahh.

    thanks ehh =)
    ehh , tak laa. skng holidays smpai bulan 9. then , bru dgree , sama laa kann ?

    ReplyDelete
  5. ouhh crita lama ke? hehe..
    sama2 lah kita. awk nk smbung degree dlm course ape nnti?

    ada fb? nk add. hehe :D

    ReplyDelete
  6. Hehe , cite lama jugak laa. lma tak lma cita hujung bula 4 , ngee ;D

    hm , kitorang isi UPU jugak , tp UPU for USIM je punn. isi syariah n law. tp xtau laa kan dapat apa =)

    ada ada , Amalina Nadri , add lahh.
    thanks ehh =)

    ReplyDelete
  7. salam, amal..
    kalau gitu, akak masih boleh jumpa awak kat usim la sem dpn!

    ReplyDelete
  8. eh, akak terbuka profile adik akak pulak.. hurm, the last post is from me, k muna..

    ReplyDelete
  9. wasslam , insyaALLAH kak jumpa lagi d sem depann. akak course ap ea ?=)


    kak muna ; knpa last post kak muna ? nk g mn ? hehe :D

    ReplyDelete
  10. Gud luck... moga you dpt achieve ape yg you ingin... usha tangga kejayaan ... :)

    ReplyDelete
  11. Thank you ehh !
    ameenn , hrpnya mcm tu lahh =)

    ReplyDelete
  12. la amal org kedah gak ke?hehe :D
    ouhh xkenai hehe, rugi lah x dtg. :)
    amal asasi sains ke?

    dah, sya dah add, apruve yer nnti :)

    ReplyDelete
  13. hehe , aah , kedah laa :)
    tk laa , amal syariah n law.

    hehe , da approve punn , thanks ehh! =)

    ReplyDelete
  14. All the best... zasssssss tak tau jalan cari akak..senang jer tmpt tu..

    ReplyDelete
  15. thanks akak ! takpe2 , lepas ni klu amal nk g situ , amal cari akak ea =)

    ReplyDelete