Eid Mubarak !

11:52:00 PM


بسم الله الرحمن الرحيم

Yeah , Alhamdulilah , currently at home !


Last but not least , Eid Mubarak ! Kullu am wa antum bikhair !^_^

*Sesungguhnya ibadat KORBAN mengajar kita mengikis kecintaan kepada selain ALLAH
peace in ALLAH love !

You Might Also Like

16 COMMENTS

  1. amal !
    salam eidul adha aidon :)

    ReplyDelete
  2. yan ; Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha <3

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum amal ^_^
    alhamdulillah,final exam kta,ada yg boleh jawab,dan ada juga yg xboleh jawab =p
    amal doakan natijahnya ye,amin.
    dan salam aidul adha! moga sama2 dapat merasai roh aidil adha..
    ada lagu baru dari Irfan Makki,ttg haji,tajuk nasyid tu 'Waiting For Your Call'.
    Best! Amal boleh try dengar..ehee.. ^_~
    uhibbuki fillah! =)

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam wbt~! munirah~
    InsyaAllah , khair ;) Amin.
    doa kita sama tau result mid test ni.
    yup2 , slm aidiladha. kullu am wenti bikhair, Taqabballahu minna wa minkum~
    orite , naty kita try dengar , thank you sharing ^_^
    slm syg n renduu fillah. InsyaAllah , ad rezki naty hope bule jmpa. ta'aruf lebih dekat =

    ReplyDelete
  5. salam aidiladha jugak kakamal.:)

    ReplyDelete
  6. Hansyirah ; Salam Aidiladha too :'D

    ReplyDelete
  7. Salam Aidiladha..... :)

    ReplyDelete
  8. Dalila ; Salam Aidiladha too ;p

    ReplyDelete
  9. salam aidiladha amal <3
    maaf la lama xjenguk dan komen.
    smoga sihat2 dn ceria selalu :)

    ReplyDelete
  10. miraa sygg ; Salam Aidiladha jugak ;)<3
    paham2 , busy kann. assg pun msti belunggok kann.
    Ameenn ~ ;) miraa pun , moga sentiasa dlm kasih syg dan rahmat Nya , InsyaAllah ^_^

    ReplyDelete
  11. Salam Aidil Adha dear..=)

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya, hehe boleh lg ke?

    ReplyDelete
  13. Salam Aidiladha...
    Salam Mujahadah... (:

    ReplyDelete
  14. slmt ari rye aidil adha..
    moga kte mghayati bersama ksah disebaliknye.. =)

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya aidiladha (macam dah lambat). hehehe.

    ReplyDelete
  16. Aien ; yeah , slm aidiladha too !:)

    amir ; pun bulee , u too , Salam Aidiladha :)

    :) ; syukron , wa iyyaki .

    sha ; wa iyyaki. InsyaAllah , sama2lSemoga kita bisa mengikut jejak Nabi Ibrahim a.s dan keluarganya yang sanggup berkorban demi cinta kepada Yang Esa. Sama-sama hayati erti sebuah pengorbanan..='). ^_^ -via b2-

    j.Syazwana ; u too , Salam Aidiladha. it's okay , still mgu raya aidiladha , hehe.

    ReplyDelete