Irine Nadia's Wedding :)

10:01:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum. 

sorry baru bekesempatan nak hupdate, busy. *flips buku arab ALSP* . Sabtu lepas me and kawankawan , Shiroo n Sameerah pegi Malacca utk menghadiri majlis resepsi Irine Nadia dan Amirul. kiterang bertolak dlm pukul 10 n sampai sana 12 lebih. actually 11 lebih dh smpai tapi sesat lg plus singgah kedai dulu, tu yg lewat skit.

Majlis Resepsi : Irine Nadia  Mohd Amirul.
Masjid Tanah, Malacca.
30thJune2012



Amirul to the waitress : 'ehh , takpee biar isteri aii yg letakkan nasi ' *tgn menuding ke arah cik isteri , Irine*  hewhew :P

Tadaaa ~



Part sebak :'(  *shed tears*


cc : Atiqah Yusof 


Met the awesome bloggers :')


1. Kak Yuyu Zulaikha. kali keduaa jumpaa kak yuyu :') kak yuyu yang kecik molek n peramah ;p tapi time ni kak yuyu tak bp nak sihat. Syafakillah kak :)
2. Kak YanaMIB. sehari sebelum g kenduri tu kak yana comment entry ckp dia n cik suami aka Ujang dtg jugak. yeayy! at last dpt jumpaa. geram je dgn Baby Zafirah , comel mcm mama diaa :)
3. Kak Nisa Kay. Friendly je kak Nisa ni , tak sombongg :') curi pic dr fanpage kak nisa.
4. Kak Pen Merah. Hyeee akak :') ehh apaa nama sebenar kak pen merah ni , hr tu jumpaa pnggil pen merah je , weheee :P




5. Mira Uttika. Thankyouu so much Miraa , sblum nk smpai umah irine , bp kali entah call Miraa tny jalan :D comel je miraa ni , muka dah mcm chinise Jepun gituuww . 
6. Kak MiliMilo. yeayy , at last dpt jgk jumpaa kak mili , salu text n tweet je. akak ni terel law ohh , tak paham sbjek law tny dia je. Thankyouu kak mili! :')
7. Dena Bahrin. kali kedua jumpaa dena. dulu time jumpaa dia sorang je. time kenduri ni sekali ng husbeng diaa , Soffian Arif. sweet jee diorangg. May Allah bless both of you till jannah. actually time kiterang dtg tuu , denaa , kak mili pun baru smpai jek.
8. Irine Nadia and Amirul. kemain ramai org beratur time ni. main naik je ats pelamin tu ng shieroo , main join je ng orang2 tu amek gmbaa , padahal tak kenal pun.


Best sebab dapat jumpaa ramai bloggers and dapat kawan baru gituuu, Sara , Qila and Azza  diorang ni ex classmates Irine kat Uitm dulu.  Thanks Qila and Azza sebab hantarkan kiterang smpai ke AG Sentral. borak dalam kereta kemain sakan mcm dah lamaa kenal :P ehh tak lupaa Adibah jgk , rupanya dibah ni my junior kt USIM. Nice to meet them.

Alaa , sedih nyaa tak dapat jumpaa Kak FL, Datin, Kak Amoi, Kak Bunga and Kak Arxar sb balik awal:'(


Nahh , ni untuk Kak Yuyuu :P Thankyouu Hamzah Ian gmba yg atas tuuu.


super lovey dovey friends ^_^♥ 

Jom singgah sini , Thankyouu Pen Merah and Ujang fr the entry :)



Congratulations Irine and Amirul! BarakaAllahu fikuma :') Love till jannah .


[N9----->MELAKA--->KUALA LUMPUR]

You Might Also Like

26 COMMENTS

  1. untunglah awakkkkk :(

    HAHA

    ReplyDelete
  2. kita tak sempat nak kenal. tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  3. wahhh....activenya dia berblogging sekarang...hehe. siap bole kenal lg blogger2 hebat malaysia...hik3

    psst :: amal pun hebatt :D

    ReplyDelete
  4. awwww comel jek semua..hahahaaa

    ReplyDelete
  5. waaa... tak dapat datang :(

    ReplyDelete
  6. waaa. bestnyaa.. sweet je tgk irine and amirul.. :)

    ReplyDelete
  7. wah bestnya jmpa bloggers famous hee =D ~
    nti awak la plak ye hehe =D

    ReplyDelete
  8. wahhhh bestnye jumpa yuyu dan nisa kay .. sweet sumenyee ♥

    ReplyDelete
  9. tulah kalo x mesti dpt jmpe

    ReplyDelete
  10. wahh . untungnya .

    cantex cantex . :D

    ReplyDelete
  11. besttnye dpt jumpe diorg..

    ReplyDelete
  12. dpt invitation tp xdpt g ari tu coz ada paper final..:(

    ReplyDelete
  13. alhamdulilah... best ye.. best sangat dapat jumpa semua blogger femes kat sana.. ;)

    ReplyDelete
  14. bestnye...sweet giler psgn pngantin tu...=]

    ReplyDelete
  15. syaz : kann , tak sempat nk kenal , smpt tgk muka , jee, hewhew.

    izniee : phewwit sikit , haha

    kak bungaa: tu lahh akak rerushing nk balek.

    pen merah : akak comel :D

    mejah : wowowoo

    All : hehe, rezeki dpt jemputan. kann, diorangg sgt sweet and sepadan. May Allah bless them till jannah :') InshaAllah.

    ReplyDelete
  16. salam..maaf ye lambat balas kunjungan, hehe. Wah bestnya dapat jumpe ramai blogger :)

    ReplyDelete
  17. waaa.. dpt jumpe kq dena.. huhu~

    ReplyDelete
  18. wah..ramainye blogger amal kenal??btw,kenal irine kt blog ke mmg kawan?

    ReplyDelete
  19. Mufidah : Heee , amal kenal irine kt blog je pun. dri situu kiterangg kawan :D

    ReplyDelete
  20. eh...kite selalu nmpak awk..student FST kan? tak sangka blogger jugakkk

    ReplyDelete
  21. Jannah Jane : kitaa pun ada perasan awak , ehh kitaa FSU laa :) laah haaai blogger hee

    ReplyDelete