Kad Jemputan Irine Nadia Marcello :')

1:41:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum. Happy Friday people :') May this Friday bring much barakah and increase us in goodness , inshaAllah. Yeayy! kad wangi had saffely arrived almost sebulan yg lalu which is on 7thJune , kemain cepat smpai padahal 6thJune tu Irine baru je post. Thankyouu Irinee sb jemput! and Alhmdulillah , done with my Final Exam just now.


Wedding Card Irine Nadia Marcello    Vel Oliver.



kemain cantik benor kad diaaa :P




Ini time chat bru je lepas beberapa hari irine bertunang :) disebabkan Irine dh cakap wajib , hewhew , inshaAllah , will try to make it :') takda pa2 esok , inshaAllah me n kawan2 akan sampai T_T
in case if i'm cennot make it , i always pray May Allah ease every single things toward yr preparation of yr wedding. Congratulations on yr wedding in advanced , Have a long and happy live together , love till jannah ♥  inshaAllah


‎"Sesiapa yg membaca Surah al-Kahfi pd hari Jumaat nescaya akan diterangkannya dengan satu cahaya di antara 2 Jumaat" - Hadis riwayat al-Nasa'i, al-Baihaqi dan al-Hakim

You Might Also Like

13 COMMENTS

  1. untungla dapat jemputan :D

    ReplyDelete
  2. insyaAllah ai pn dtg with my hubby..=)

    ReplyDelete
  3. uuwww , nk jugakk T__T

    ReplyDelete
  4. dia junior saya time sekolah dulu, rumah pun dekat. hari nie irine nikah. semoga segalanya berjalan dengan lancar :)

    ReplyDelete
  5. best nye..cntik kad irine:)

    ReplyDelete
  6. CANTIK kad tu... :D

    selamat makan kenduri~ hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya dijemput majlis perkahwinan Irine Nadia Marcello ^^

    ReplyDelete
  8. syaz perasan amal tadi kat wedding irine. rasanya amal pakai tudung putih kan? :)


    syaz follow amal. :)

    ReplyDelete
  9. yeayyy! salam perkenalan amal. kalau rajin, addlah kita kat fesbuk. kikiki.

    ReplyDelete
  10. Kebanyakan blog cerita tentang Irene. Aku rasa terpinggir plak sebab tak tahu apa-apa.... :(

    ReplyDelete
  11. untung la dpt jemputan hehe..cantik kad tu..mcm poster

    ReplyDelete