Vacation :')

4:58:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and Hyee! yeah , i'm already home since 24thJune but will heading back to Nilai  this Wednesday inshaAllah fr the last paper , Bahasa Arab. doakan k :')


so , lepas 19hari bulan yakni selepas tamatnyaa paper General Principle of Malaysian Law (GPML), kiterang ala2 dh merdekaaa gituu siap pegi vacation bagai dgn classmates, walhal tak sedar diri Paper Arab masih menanti.


20th, seawal jam 8 pagi kami AJK Makanan dh siap nak ke Pasar Nilai 3 * bebulan tak datang market* #IniSerious




Ayam , 1kg RM7.


Then, gerak pegi Giant , malangnyaa Giant yg dlm tu tak bukak lg , lepak dulu.



Nak pilih sardine pun dah berjam2 :'D Mampu ? *lama tak gunaa ayat ni dgn tiqah rosdin* Haha #TotallyCandid



gigihnyaa Sheero dengan Wafa. *flips notepad waida*


Then, pegi Tesco pulak. #MemasingMukaTeruja




Entry ni khas untuk Miraaa :') smgt dia suruh org hupdate sb nk tengok gamba :D


Destinasi Bajet = RM30 [ pengangkutan+makanan(tea time, barbeque, dinner, breakfast),+ Homestay(gegurls) Apartment(beboys)+ Aktiviti ] so jimatt n murahh kann.


21st-22ndJune2012 | BLC01


konvoi lima buah kereta. so , here our vacation , cekidaut !


Teluk Kemang.

 
The Activities.

 Second Day.








You Might Also Like

4 COMMENTS

  1. phewwiitttttttt, phewwwitttttttttttttt !

    best gilosss~

    sy baru nak update.

    wait haa ;D

    ReplyDelete
  2. Wewitttttttttt balik ! :D

    cepat cepatt hupdate. *smbil bukak link manis macam rainbow*

    ReplyDelete
  3. :) seronoknya cuti2 sakan.. :)

    ReplyDelete
  4. Hehee , release tension lepas exam :DD

    ReplyDelete