Review Card Raya dari Bloggers!

10:36:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum.
Right, it's 6.15pm in the evening and it's already 29thOctober.




Kad Raya since high school!




And This is Kad Raya 2012 !:') Tahun ni card raya semua dari #TeamKawanAlamMaya. 
And yeahhh kad raya kali ni kebanyakan adalah team yg jumpaa time kenduri IrineNadiaMarcello.




This lovely card from Kak Yanti. 
http://yantibasirruddin.blogspot.com/
#TeamTeserempakKatJJIpoh



Lovely doodle card. This card is fully designed by herself , kak Mili. 
#TeamJumpaTimeKenduriIrine



Antara tigaa card yang terawal dapat , junior TSU USIM ;) dibah. shantik!
#TeamJumpaTimeKenduriIrine



Cantik gilaa! engadkan kad kawen. Haha. By Hamzah Ian @ Mejah. http://www.terbangtinggitinggi.com/
#TeamJumpaTimeKenduriIrine
#TeamSegmen




Ehh ini tak sompet nak rotate pulak :P Card comel ni datang dr Syaz. eh kak syaz laa kann , tua setahun upanya. Hehe. comel gilaa pelekat kat belakang tu.
#TeamJumpaTimeKenduriIrine





Jauh card ni datang dari Sabah yuwols! Thanks Fyfy Liew. 
design sendiri , like!
#TeamSegmen






Comel gilaa kann! kalau laah tu memangg sepoloh ringgit ..... *sila sambung* Haha. Thankyou kak NisaKay. 
#TeamJumpaTimeKenduriIrine
#TeamSegmen






Yeay , ni dari Sue Muncet!  design sendiri jugak , nice!
she was featured dalam Majalah In Trend , Remaja n byk lg. Hee
#TeamSegmen




Thankyouuu so much semuaa ! And Maaf ada yang tak sempat nak reply :) May Allah bless us all, inshAllah.

You Might Also Like

7 people comment this entry ^_^

  1. bestnya still dapat kad raya. Hanna dah jarang sangat dapar kad raya huhu

    ReplyDelete
  2. bestkan bila dpt kad raya

    ReplyDelete
  3. yeahhhh! ada kad dari syaz! woot woot!

    ReplyDelete
  4. nanti sy grad, sy bg awak kad jemputan. eh. haha :P

    ReplyDelete
  5. hehe...ada kad dari suemuncet la.. ;p

    ReplyDelete
  6. Anonymous11/01/2012

    Hehe tq jgak bg kt kite hee

    -yanti-

    ReplyDelete