A must place to shop - ZALORA

7:24:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum :')

Hari tuu dapat baucer RM50 dari ZALORA *missing in action betui* padahal dh ramai blogger2 lain yang dapat kann. makanya inilahh barang yang dishopping. Seriously sebelum ni tak pernah pun bukak web zalora ni , sb engad harga dia mahal ke kann , pastu since dulu ada kecoh pasal ZALORA ni klu tempah barang , almost sebulan baru dapat , pastu ada yang beli barang order lain dapat lain and macammacam lagi.

okay pastu bila dh dapat baucer ni , haruslahh pegi usha web dia kann sebab nak shopping , fine laaa hargaa product2 kat ZALORA ni adalah sangat AFFORDABLE k , mampu milik. pastu sekarangg mmg sale banyak gilaa , up to 70% k. 

Things that you should know about ZALORA :

1) Laju gilaa servis dia tak kira laa dari segi customer email takpun penghantaran barang dia. sebabnya 16th order , 17th dah post siap dh dpt tracking number and 19th barang dah pon sampai. mmg janji ditepati sebab time order tu dia ckp dalam masa 3 hari waktu bekerja barang sampai.
2)ZALORA bukan shj jual kasut beg baju tudung alat kosmetik tapi macammacam adaaa , please check it out nowww!
3) Beratos jenama yang adaaa , Nose, Vincci and mcm2. so korang takpayah laa nak susah2 pegi kedai kedai ni sendiri , just bole dapatkan produk2 dia dari ZALORA je.
4) Yang paling best , ada kasut yang FREE DELIVERY! klu tak free delivery pun , postage diaaaaa RM5 sahaja , rasanya postage paling muraaaah yg penah jumpaa , sb selalunyaa online shop lain RM6 takpunn RM8. and FREE DELIVERY jugak layak bagi yang memborong atas RM75.
5) COD pun boleeeeee. *Cash On Delivery*
6) Harga sangat AFFORDABLE.
7) Once kalian subscribe and sign up kt ZALORA , secara automotik akan dapat BAUCER RM25.







CLICK gambar kalau nak jelas lagi.



Yeayerzzz i got this parcel! since isnin hri tu lagi tapi baru hari sempat nk blog out.






konon nak matching ng tudung leopard la kann , haha




 ' YAKINI ZALORA , SAYANGI BALLERINAS '




You Might Also Like

2 people comment this entry ^_^

  1. ada ja pic at smkas dlu.. hehe.. knp?

    ReplyDelete
  2. hamboihh, maju sekarang. ;) shopping online jer... hehe
    camne dpt baucar tu? nak jugak....hehe :P

    ReplyDelete