#ALHAMDULILLAH

8:35:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم


04/03/2013

Alhamdulillah , buku note 'HOTLINK' dh jumpa. kemain risauu gilaa kalau tak jumpa. pastu before start class Malaysian Studies , gigih ajak Mun pegi HEP sb nak cari buku ni apart from jumpa Puan Z. Thanks Mun. not just bcs it HOTLINK , syg ke apa sb hilang , its because i put everything in this book dari subjek pertama sampai kelapan , cemtuu. cemana nak survive utk MidSemTest ni klu buku ni hlng, wuwu. Thanks pd beliau y jumpa.


Because there's الله, there's always A Hope   
AND
Most certainly there is ease with hardship





4/3/2013 - Pembubaran Parlimen

so here its our Teaser utk Video Assignment fr Subject Mabahith Adillatul Ahkam on 'Hukum PiliharanRaya' 
Just so yo know we are still not eligible to vote , we 're just sweet twenty. 




Bila beg berat suma masuk bonet je, padahal nak pegi class je pun. #TakdeMotip


We are blessed more than what we hv realized , Indeed =')

You Might Also Like

3 people comment this entry ^_^

  1. hey... beg penuh bonet tu pegi mana??? kenal aku tak lagi ni weii.. heee...

    ReplyDelete
  2. Hahaa , p class ja wey.

    haruslahhh kenaaai :D

    ReplyDelete
  3. slm sis...akk stay area kt wrsn,parents pulak kt bdr baru nilai.jrn akk prof ustaz fatah ajr course apa x pasti he3...^^

    ReplyDelete