Week 6 | Semester 4

7:06:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah another productive day yesterday :') Having a chance to join Manasikh Haji in the morning even sebelum tu macam dilemma nak pegi ke tak.




Camera , roll :P



Tulisan tak 'choooon'. *i bet budak TLC1 je yg tahu apa maksud choooon*



Ustaz yang sgt best !



Betukar. #TutorialOnWearingIhram. kain Ihram ada dua jenis yer kawan.



Vegyyy bersemangat walaupun time ni panas terikkkkkkkkkk. (y)






Safa ke Marwah



Berlari lari anak. untuk Lelaki je. perempuan tak.







Quiz



And Alhamdulillah , during at night i'm having a chance to attend ' Minggu Penutupan Pertandingan Karikatur Kreatif' by anti corruption secretariat USIM.



Such a hectic day but Alhamdulillah , i got so many things , experience knowledge and such.

You Might Also Like

5 people comment this entry ^_^

  1. bestnya.. dia buat practical sekali eh.. ruginya tak pergi.. alahai :(

    ReplyDelete
  2. subhanallah... best jer.. dpt wat praktikal camtu.. zaman cci sekolah x dek pun.. huhuhu...

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  4. Seronoknya program ni! Nak ikut juga satu hari nanti, hehehe. :)

    ReplyDelete