DIY WEDDING DOORGIFT BLOGGER MIJ

1:23:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم


Yeayyyy seghonoknyaa bilaa balik je rumaah ad je parcel :') Thankyouu sis MIJ  !
Ni adalah doorgift wedding sis MIJ yang berlangsung pada April lalu. Ya , semua doorgift ni adalah  design beliau sendiri.



Tadaaaaaaa. I'm a happy person. lol



 OwhSoCute ♡


  


 

 selalunyaa dlm glass of jar ni orangg letak gulagula kann tapi akak ni diaa letak rempah ratussss (y) OwhSoCreative!

siap ada logo halal,ingredients,alamat di proses,web,bar coder,logo syarikat(icon wedding mij),gambar berkaitan dengan produk.. 



EPOXY STICKER



BOOKMARK 



BARAKALLAHU FIKUMA SIS N HUSBAND. LOVE YOUR  ART WORKS SO MUCH.



You Might Also Like

6 people comment this entry ^_^

  1. yeeaaayyy dh smapai...alhamdulilah..terima kasih untuk entry ini

    ReplyDelete
  2. Cantiknya...nak jugak..heee

    Salam kenal amalina..sya folo blog amal.klu sdi snggah ke blog sya ya..tima kasih :D

    ReplyDelete
  3. MIJ : hee samaaa2 sis :')

    Mysara : kannnn comeyyy sgt ! :P

    adriana : Thankyouuu awak :')

    ReplyDelete
  4. comel sangat kan. yang jar tu memang unik

    ReplyDelete
  5. kak dani : itulaaaah pes timee org buad cemni kann , mmg creative ! :)

    ReplyDelete