HADIAH DARIPADA BLOGGER

8:14:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah yeayyyy gifts dari blogger dan ada jugak dari facebook and instagram, kiraa complete semua social network. Hee.



2014 :')




tribal shawl and skin care product ( lip mask, bb cream, lip conditioner, shampoo, soap, compact powder, cleanser dermedex, voucher ). Terima kasih banyak kak fynaa, i love every single of these.

sapa-sapa nak cari MUA, bole terus terjah blog kak fyna k.




Safiyya Glitter Shawl  and sock :') best sgt k shawl tuu labuhh lepastuu ada glitter lagi. kalau nak beli bole terjah link ig kat atas okay. Jazakillahu khayr kak Ayesya, me love youu!





square scarft, two handsocks :') Terima Kasih Sam sebab promote dekat kawan kawan awak suruh like hee, tq sheero sb pilihkan tudung utk ai walaupunn dapat warna lain haha. tak lupaa jgk wafa sb suruh adik you like :D warga housemate sekalian sb menyokong, Mun Aidha Timah Yan and semuaa yang like.

sapaa yang cari tudung akel bole terjah page di atas okay.




Handsock ni sangat best k, serioussss, ad curly lagi tuu mmg selesa, tak tebal n tak nipis just nice. and tak panas. even handsock ni pendek sikit tapi dia ada getah kat hujungg. packaging mmg comel sgt. grab it fast rm7/pcs. Jazakillahu khayr farah for this gift. moga pahala terus mengalir dekat awak sb jual benda mcm ni.

terjah ig shop beliau k!






my favorite one, bookmark positive idea and key chain ana muslim yang comel sangat. Terima Kasih banyak msred. mmg peminat tegar sangat any product positive idea dari MPH sekali dpt dri msred mmg seronok laa kann.

btw baru kenal n baca blog msred since join contest bloglist beliau. lepastuu selalu singgah blog msred sb msred ni selalu hupdate pasal activity seharian beliau, comel pulak anak-anak msred hee. Jazakillahu khayr msred :') keep updating blog k.




ini senior USIM *smbil lambai hyee senior* Hee. Thankyouu for this cute calendar card, senang nak masukkan dalam purse. btw, selamat berintern!

sapa yang suka join segmen mahupun giveaway bole terjah blog beliauu sebab beliau sangat aktif buad benda2 ni terutama di page, like k! :)





yang ini dah lama tapi bru sempat nak update , hadiah tahun lepas dari giveaway. Terima Kasih kak Kathy! 

yang nak cari resepi simple tapi best bole terjah blog kak Kathy k :')




Terima Kasih Hazwan Hairy for this bookmark 2 in 1 gituu sekali dengan calendar :')









You Might Also Like

8 people comment this entry ^_^

  1. Waa... Byk nya hadiah.... Alhamdulillah... Yg paling best bookmark n keychain tu...hhhheee...

    Best2 la, shawl, hand sock, kalender.... Rezeki...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tahniah ye..moga murah rezeki selalu:)

    ReplyDelete
  3. waaahh.manyaknyaaa dpt gift!

    ReplyDelete
  4. Banyaknya.. Tahniah ;D

    ReplyDelete
  5. tahniah darl... and terima kasih.. a little bit seram here for the intern.. wish me luck.. :D
    btw, thanks for the review.. hadiah biasa2 saja..

    ReplyDelete
  6. Tahniahh. banyak tu =D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..rezeki..byk tu.. :)

    ReplyDelete