School Holiday Travel - Legoland Water Park

9:29:00 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

sekarang dah end of February, so maknanyaa ada lagi sebulan cemtu dah start cuti sekolaaaaaah. Yayyyyyyyy! *ehh mcm la budak sekolah kann* padahal budak U time tuu dah busy nak mid term test semuaa. biasalaaah cuti sekolah seminggu mesti budak budak or family nak pergi berjalan kann , so here ada satu tempat best yang memang sesuai untuk Family Trip or school trip.

LEGOLAND Water Park

Johor Bahru,Legoland Water Park

Johor Bahru,Legoland Water Park

yang bestnyaa dekat sini bukan boleh mandi jaaa, Legoland Waterpark juga ada sediakan game which is Build your Raft River. dekat section ni, budak2 bole build their own Lego raft to float on the Legoland river thru a slow moving current.


kalau nak tahu maklumat lebih lanjut jom baca article dekat sini ,



sapa sapa yang dah pernah sampai sini , boleh laaa join pengalaman korang , best tak Legoland Waterpark and worth tak dengan bayaran dia sebab Amal pun tak penah sampai lagi. Theme Park Bukit Merah Laketown Resort and Lost World of Tambun dah pernah pegi tapi rasanya Bukit Merah lagi best!


satu lagi sapa2 nak cari tempat percutian yang best dekat Malaysia bole laah pegi dekat website dibawah :






You Might Also Like

2 COMMENTS

  1. assalamualaikum amal...selamat bercuti yer...:)

    ReplyDelete