Debaran kian terasa :(

10:30:00 PM


bismillahirrahmanirrahim



nebesss weyhhh ! nebes tgu result final exam tamhidi ni haa. U , matrix lain result diorangg da lama kua. sebelum ni kecoh Result will be released on 6th June. :) but today already 6thJune right ? but nothing . Diorangg cakap result postpone , makin lama tgu , makin takot tapi hokay jugak, hee. infact , sy pun ad chat madam tny khabar diri n smbil tu menyelit tny bila result kua.



see! honestly , madam pun taktau. tak paa laa , kita tgu je laa ehh. mesti ada hikmah kannn kenapa result kita kua lambat. we still have time untuk berdoa dan mintaklahh apa saja kepada Nya kerana DIA sentiasa merindukan rintihan dari kita , letakkanlah DIA dihatimu kerana kita pasti akan tidak menyesal dikemudian hari . Sesungguhnya ALLAH Maha Penyayang yangg sentiasa memberi peluang untuk kita menambah amalan kebaikan di dunia. jadi isilah masa2 kita dgn solat2 sunat qobla baqda , sunat tahajjud , dan yangg mampu mendatangkan pahala. insyaALLAH , sama sama kita berusaha.

* peringatan buad diri ini jugaa *


BITTAUFIQ WANNAJAH for our result ! =)
dream of ur sweet result , hehe

apa apa punn keputusan , kita haruslah redha menerimanya. that's why jugak lahh kita kena selalu berdoa supaya ALLAH beri yangg terbaik untuk kita.

“Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui.” (Al-baqarah : 216)


'Renung renungkan dan Selamat Beramal '


mood ; baru pulangg dari Kelate ^^

You Might Also Like

9 COMMENTS

  1. hahah fenin yan dgn usim :) nth2 awal bulan 9 pa kar result ..

    ReplyDelete
  2. yan ; tau takpa weyh. fenin sgt3 !

    bukan bukan , ntah2 tahun depan kot keluaq , hehe :D

    btw , semoga yang terbaik laa untuk kita :)

    ReplyDelete
  3. haishh melampau uh tahun depan , hahaha , em insyAllah sama sama kita berjaya eh :)

    ReplyDelete
  4. yan ; Ameenn , insyaALLAH :)

    amir ; thanks yea ! =)

    ReplyDelete
  5. btw.. gud luck ye.. ;) bittaufiq wannajah.. :)

    ReplyDelete
  6. lynn ; syukron yaa ukhti ! =)

    ReplyDelete
  7. tggu result..insyaAllah klu dh berusaha berjayalah tu nnti..gd luck!! =D

    ReplyDelete
  8. murni ; takot , taktau laa dapat apa. harapp yang terbaik laa. btw , thanks tau !

    ReplyDelete